telif hakkı..

1 Ağustos 2012 Çarşamba

Çok mu zaman oldu ne yazmayalı..

                                             

Mübarek Ramazan ayına girdik gireli bir kenarda oturma moduna geçmiş ben ,  sanki geçip gitmesini bekliyor gibi bloğuma noktalı virgül koydum resmen .. Bir şeyler de yapmıyor değilim , paylaşmak istediğim çok şey var ama işte şu aralar agresifim kompleksliyim biraz açlık,susuzluk ,sıcak ve oğluş dörtleminde :)
   


   Bu arada 2 gündür kurabiye deniyorum bir türlü beceremiyorum, kaalıpla kestiğim kurabiyeler daha tepsiye yerleştirirken küçülüyorlar , üzerine hazırladığım şeker hamurlarına uyduramıyorum bir türlü... nolur birileri sesimi duysun , neyi yanlış yapıyorum ? Tavsiye tarifiniz var mı ? Acil ( yarın evlilik yıldönümümüz de <3 ) Üstünün şeker hamurları hazır ama kurabiyeler yok ortada !! Bir de güzel bir aşk pastası yapıcam inşallah yarına , tavsiyelerinizi bekliyorum canlar , hayırlı geceler şimdiden hayırlı sahurlarrr :))))))

1 yorum:

  1. Evett hiç yorum alamayınca boynumu bükerek doğaçlama bir tarif denedim , ve kimse ses çıkarmadığı için kendi tarifimi yapmış bulunuyorum :) Evet sonuç başarılı ve orjinal :))))

    YanıtlaSil